دانستنیها

نکته های ظریف آشپزی

بهترین وقت افزودن نمک به گوشت:

اگر از گوشت سفید استفاده می کنید درابتدای طبخ از نمک استفاده کنید.

اگر از گوشت قرمز استفاده می کنید در انتهای طبخ از نمک استفاده کنید ( افزودن نمک به گوشت قرمز درابتدای طبخ باعث دیرپز شدن گوشت می گردد.)

 

اگر می خواهید قطره های روغن داغ به بیرون از تابه نپاشد:

وقتی که هنوز روغن داغ نشده مقداری نمک درون تابه بریزید.

 

اگر می خواهید هنگامی که از قارچ استفاده می کنید سیاه رنگ نشود:

بعد ا زشستن قارچ چند قطره آبلیمو به آن اضافه کنید.

 

نویسنده : مینا : ٢:٥٢ ‎ب.ظ ; یکشنبه ۳٠ تیر ۱۳۸٧
Comments نظرات () لینک دائم