دانستنیها

تافی موز

مواد لازم :

5 عدد موز

50 گرم آرد

1 قاشق غذا خوری بکینگ پودر

1 فنجان آب +2 لیوان آب

230 گرم شکر

نصف فنجان کنجد

روغن به مقدار لازم

 

 

ابتدا موز را به صورت اریب برش دهید بعد آرد و آب به همراه بکینگ پودر را مخلوط کرده و موزهارا به این مایع آغشته کنید و داخل روغن به حالت شناور سرخ کرده  و شکر را  با 2 لیوان آب روی حرارات قرارداده تا قوام پیدا کند. موز های سرخ شده را داخل شربت زده و بعد در کنجد بغلتانید.

 

 منبع :نشریه تغذیه و سلامت شماره 60

 

نویسنده : مینا : ٢:٤٠ ‎ب.ظ ; سه‌شنبه ٢۱ خرداد ۱۳۸٧
Comments نظرات () لینک دائم